FordStore Jos Bogman
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij
2000_x_500_px_puma_en_kuga_presale

 

 

 

                                 Ford Puma introductie weekend 17, 18 en*zondag 19 januari! *(enkel vestiging Heerlen geopend van 11:00 tot 17:00 uur)


Je komt altijd goed voor de dag met de nieuwe Ford Puma. Hij ziet er niet alleen sportief en elegant uit, maar heeft ook een uiterst stijlvolle inborst. Dankzij de krachtige en efficiënte EcoBoost Hybrid 48-volttechnologie heeft deze SUV een lager brandstofverbruik met minimale uitstoot.

Daarnaast beschikt de Puma over een draadloos oplaadpad voor compatibele smartphones. Daarmee breng je je zaken in een stroomversnelling. 

Rij slim en soepel met de optionele Ford Co-Pilot 360-technologie en ingenieuze MegaBox in de achterbak, die standaard 456 liter bagageruimte biedt – ongekend in zijn klasse. Bovendien is hij uitgerust met een cockpit die een helder design combineert met moderne technologieën, waaronder een digitaal instrumentenpaneel dat je in kleur en ontwerp kunt aanpassen.

 

 

 


De standaard bijzonder rijk uitgeruste Puma Titanium met 1.0 EcoBoost Hybrid 125pk motor is leverbaar vanaf 26.900,- euro inclusief kosten rijklaarmaken en op basis van 2020 belastingen.


Klik Hier voor de volledige prijslijst van de nieuwe Ford Puma

      

De vernieuwde Ford Kuga, bestel hem nu!


Profiteer van het beste van twee werelden. In de gloednieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid staan twee bijzonder efficiënte krachtbronnen tot je beschikking.

Zo maak je met de geavanceerde elektrische aandrijving korte ritten tot 50 km zonder uitstoot, terwijl je de auto aan elke netstroombron kunt opladen.

En met de benzinemotor kun je langere ritten maken dan ooit. Die vrijheid voel je ook binnen, in het nieuwe dynamische interieur. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je extra beenruimte achterin?

De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat je probleemloos alles inpakt wat je nodig hebt.

 

 

Vanaf 2020 staat de nieuwe Ford Kuga in onze showroom, De pre-sell van de Kuga is al gestart. 

De nieuwe Explorer wordt in het tweede kwartaal van 2020 in de Nederlandse showrooms verwacht en de pre-sell


start in het laatste kwartaal van 2019.

 

 

WILT U BINNENKORT RIJDEN IN EEN VAN DEZE NIEUWE MODELLEN? LAAT HIERONDER DAN EVEN UW


GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ VANZELF CONTACT MET U OP!


Gerelateerde afbeelding

 

Contactgegevens