Sittard: 046 – 4375353
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij

Nieuws en evenementen

 

Perfecte verbinding tussen auto en eigenaar: de Fordpass app:


Ford-rijders zijn altijd verbonden met hun Ford, waar ze ook zijn. Files vermijden real-time traffic. Smartphone als afstandbediening: open of sluit de deuren of start de auto. Wifi - hotspot: online tijdens elke trip.


Lees meer.


 

Speciale openingstijden met de feestdagen:


Maandag 24 en 31 december zijn onze werkplaatsen geopend tot 12:30uur. Onze showrooms zijn geopend tot 15:00uur.

Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn al onze vestigingen gesloten.


Wij wensen u fijne kerstdagen, alle goeds en veel veilige kilometers toe voor 2019!Vrijdag 30 november en zondag 2 december staat Jos Bogman Bedrijfswagens samen met Hekkert4Business op de Open Dagen bij Michel Opey & Beisterveld  in Echt.

Maak kennis met de complete Ford en Opel bedrijfswagenrange. Voor elke klus een bedrijfswagen.

Komt u gezellig langs? De koffie staat klaar!
Komend weekend organiseert Jos Bogman in het kader van het 40-jarig jubileum een grootst opgezette Jubileumshow op alle vestigingen.Tijdens deze drie dagen kunt u profiteren van spectaculaire jubileumkortingen op onze uitgebreide voorraad nieuwe Ford modellen. Ster van de show is onze nieuwe Ford Focus: Meer design, meer techniek, meer connectiviteit, meer ruimte....

Maak kennis met de meest vooruitsrevende Focus ooit!

Komt u gezellig langs? De koffie staat klaar!


 

 

Bandenwisseldagen en bandenopslag bij Jos Bogman


Natuurlijk voorzien wij u graag in het opslaan van uw zomerbanden. Maak dus vandaag nog een afspraak voor het wisselen.

Dit jaar organiseren wij de bandenwisseldagen op:

- dinsdag 20 en donderdag 22 november a.s.

- dinsdag 27 en donderdag 29 november a.s.

- woensdag 12 en vrijdag 14 december a.s. 

Maak dus snel een afspraak op https://www.josbogman.nl/werkplaatsafspraak/

 


 Ford toont glimp geheel nieuw elektrisch model

 

Eerste indruk volledig nieuw, op Ford Mustang geïnspireerd model met range van 482 km

  • Speciaal Ford Team Edison opgericht voor ontwikkeling elektrische modellen
  • Productaanbod van 40 geëlektrificeerde modellen in 2022, waarvan 16 volledig elektrisch 

Ford toont het eerste beeld van een volledig nieuw, op de Ford Mustang geïnspireerd model. Het betreft het eerste model van Ford Team Edison dat specifiek gericht is op de ontwikkeling van geëlektrificeerde voertuigen voor markten over de hele wereld. Lees verder 

 

 

 
Hekkert Autogroep koopt Ford-dealer Jos Bogman

Door de overname groeit de Hekkert Autogroep naar een omzet van meer dan honderd miljoen euro. In de acht vestigingen van het bedrijf werken in totaal 175 mensen.
Jos Bogman was veertig jaar Ford-dealer. DGA Jos Bogman (74 jaar) had geen opvolging. In overleg met Ford Nederland is de overname gerealiseerd. "Wij vinden het belangrijk dat alle betrokken partijen tevreden zijn, zoals personeel, de financiers en uiteraard ook de betrokken ondernemers", zegt Peter Hekkert, dga van Hekkert Autogroep.


 

Nieuwe Ford Focus krijgt maximale beoordeling in veiligheidstest en is nu te zien bij Jos Bogman

• Technologie die naast voetgangers en voertuigen ook fietsers kan detecteren en kan remmen om botsingen te voorkomen, is een van de talloze functies die bijdragen aan maximale beoordeling 
• De Focus – die nu bij Jos Bogman te zien is – scoort maximaal bij zijdelingse botsingen, dankzij geavanceerde carrosserie en ultrasterke materialen
• Bij onafhankelijke veiligheidstest van Euro NCAP is nieuwe Ford Focus onder strenge nieuwe testprotocollen beloond met vijf sterren

 

 
De Nieuwe Ford Focus: nu in de showroom bij Jos Bogman

 

Ford heeft begin deze maand de technologisch meest vooruitstrevende Focus ooit geïntroduceerd. In alle opzichten – design, technologie, prestaties en wegligging – maakt het model een enorme stap voorwaarts. De nieuwe Ford Focus is al te bestellen en staat vanaf juli in de showroom bij Ford dealer Jos Bogman. Prijzen beginnen bij € 23.765.

 

 

 Jos Bogman Groep wint voor de 6e maal de prestigieuze Ford Chairmans Award

Ford Nederland heeft recent de winnaars bekend gemaakt van de prestigieuze Ford Chairman's Award. Ford-dealer Jos Bogman, kwalificeerde zich gemeten over geheel 2017 bij de absolute top in deze competitie tussen de allerbeste Ford-dealers in Nederland op het gebied van klantentevredenheid.

Het Ford Chairman's Award programma is een jaarlijkjs door Ford Europa georganiseerde competitie waarin de prestaties van Ford-dealers op het gebied van verkoop en klantentevredenheid worden gemeten. Reeds eerder werd deze prijs gewonnen in 2007, 2008, 2010, 2013 en 2016. En nu wederom voor het jaar 2017!Na het succesvolle Event van vorig jaar organiseert FordStore Jos Bogman op 22 en 23 juni a.s. wederom een supergezellig bedrijfswagen Event voor onze zakelijke relaties. Met in de hoofdrol natuurlijk de compleet nieuwe Ford Transit Custom.

 

Lees verder  • Jaarlijkse Ford Family Day op terrein van Nationaal Militair Museum
  • Fiesta ST beschikbaar voor proefritten
  • Nieuwe Ford Focus voor het eerst in Nederland te zien

 

De jaarlijkse Ford Family Day vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum te Soest. De nieuwe Ford Focus is een primeur voor de bezoekers van de Ford Family Day. Ook kunnen de Ford liefhebbers proefrijden met de Fiesta ST en krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen Ford voor een straaljager te fotograferen. Lees verder 


lente voordeel Lentekriebels bij Ford-dealer Jos Bogman!

De  temperaturen lopen op en dat betekent dat de lente bij Jos Bogman begint te kriebelen. Onder het motto "Geef je Ford wat extra liefde na de winter" biedt Jos Bogman klanten in de periode t/m 31 mei een aantrekkelijk lentevoordeel aan op uitleenlopende onderhoudsproducten en services.

Een Ford verdient na een relatief pittige winter als deze extra aandacht en zorg om in topconditie te blijven.

Lees meer....


Fprd Transit Custom 

 

Vol trots presenteren wij op 23 maart de compleet nieuwe Ford Transit Custom!

Met een fris design en een compleet nieuw, prachtig interieur legt de nieuwe Custom de lat in het eentons segment nog hoger dan zijn voorganger. Met de nieuwe Custom kunt u nog efficienter werken. De Custom is gebouwd om praktisch te zijn en ontworpen om zo comfortabel mogelijk aan te voelen. Het interieur heeft het comfort van een personenwagen en is ergonomisch ontworpen om elke bediening en opslagruimte bij de hand te hebben.

Wij nodigen u van harte uit, om op 23 maart, na uw klus, uitgebreid kennis te maken met onze nieuwe bus! Onze bedrijfswagenadviseurs tonen u graag alle nieuwe mogelijkheden, technologieen en features van de nieuwe Custom. En dat zijn er nogal wat!

Van 16:00 tot 21:00uur ontvangen wij u in een sfeervolle ambiance in onze FordStore te Beek. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Graag tot vrijdag!


 

 

RESERVEER ALVAST IN UW AGENDA: de Ford SUV Roadshow in de MAKADO in Beek


Woensdag 14 maart staat de Ford SUV Roadshow in de Makado in Beek. Hier is zowel de nieuwe Ford Fiesta ST-Line als de nieuwe Ford EcoSport te bewonderen. Kom langs en maak kans op een B&O Play Bluetooth Speaker t.w.v. € 249,-


outlet weekend


Komend weekend organiseert Jos Bogman in het kader van het 40-jarig jubileum een grootst opgezet Outletweekend op alle vestigingen.Tijdens deze drie dagen kunt u profiteren van spectaculaire jubileumkortingen op onze uitgebreide voorraad nieuwe Ford modellen. Ster van de show is onze nieuwe compacte SUV: de compleet nieuwe Ford EcoSport.

Komt u gezellig langs? De koffie staat klaar!


 

 

Jos Bogman Groep wint voor de 6e maal de prestigieuze Ford Chairman’s Award !


Ford Nederland heeft recent de winnaars bekend gemaakt van prestigieuze Ford Chairman’s Award.  Ford-dealer Jos Bogman met vestigingen in Beek, Maastricht en Heerlen kwalificeerde zich gemeten over geheel 2017 bij de absolute top in deze competitie tussen de allerbeste Ford-dealers in Nederland op het gebied van klantentevredenheid. Binnenkort mogen zij de felbegeerde Ford Chairman’s Award in ontvangst nemen.

 

Lees hier het volledig artikel.


 

 

RESERVEER ALVAST IN UW AGENDA: de Ford SUV Roadshow


Donderdag 22 Februari staat de Ford SUV Roadshow op de Woonboulevard in Heerlen. Hier is zowel de nieuwe Fiesta als de nieuwe EcoSport te bewonderen. Kom langs en maak kans op een B&O Play Bluetooth Speaker t.w.v. € 249,-


 

 

Alaaf prins Jarmo I van D'r Heksenbergse Vasteloavends Verein. Veul plezeer en sjpass!

 


Transit bakwagen 

 

Nu te huur bij Jos Bogman: de Transit Bakwagen


Wellicht hebt u hem al gespot op de weg: onze nieuwe Transit Bakwagen! Nu te huur al vanaf € 100,- per dag. Voor meer informatie en voorwaarden, vraag onze afdeling verhuur.

    

 Alaaf Hertog Stanley d'n Ierste van cv de Mineurs . Veul plezeer en sjpass gewenst met deze mooie auto.

    

Happy New Fiesta 

 

Jos Bogman presenteert: Happy New Fiesta


Allereerst wensen wij u een bijzonder goed, gezond en veilig nieuw jaar. Voor ons wordt het in ieder geval een bijzonder en feestelijk 2018. Dit jaar vieren wij namenlijk ons 40-jarig jubileum met een groot aantal en leuke acties en evenementen.

Om dit jubileumjaar goed te beginnen starten wij in januari al met ons eerste feestnummer.

 

Lees hier het volledig artikel.

Ford Kuga 

 

Ford-dealer Jos Bogman introduceert scherp private lease aanbod voor Ford Kuga: nu al vanaf 379 euro per maand


Beek, december 2017 Zorgeloos en nu wel heel aantrekkelijk in een nieuwe Ford Kuga rijden? Het kan met Ford Private Lease van Ford-dealer Jos Bogman. Tot en met 31 maart 2018 biedt de Ford-dealer uit Limburg de mogelijkheid om een nieuwe Ford Kuga vanaf 379 euro per maand te rijden als private lease. En heel opvallend: voor een periode van slechts 24 maanden. “In dat bedrag is alles inbegrepen, van de verzekering en wegenbelasting tot de reparatie en het onderhoud. Alleen de brandstof betaal je zelf,” aldus de heer Paes van Jos Bogman.

 

Lees hier het volledig artikel.

fiesta st 

Autoreview Multitest Fiesta


Beek – in het november nummer van Autoreview wordt de nieuwe Fiesta in een multitest vergeleken met de belangrijkste concurrenten uit het b-segment, inclusief de nieuwe Seat Ibiza. Conclusie; de nieuwe Fiesta is de beste auto uit de test, hij rijdt het fijnst, heeft hitech features en krijgt ook in de totaalscore de meeste punten!

 

Klik hier voor de multitest van Autoreview.

    

 

Ford Vip Event Jos Bogman Beek


Beek – Speciaal voor onze klanten wordt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 november het Ford Vip Event op onze vestiging in Beek georganiseerd. Wij trakteren op een hapje en een drankje en ondertussen voelt u zich een VIP in onze showroom.

Alleen op deze dagen bieden wij € 250,- extra inruilpremie op onze nieuwe Ford voorraadmodellen, bovenop alle landelijke aanbiedingen! Daarbij ontavngt u een extra hoge inruilprijs voor uw huidige auto.

Benut uw exclusieve VIP-privilege en meld u aan via mail: [email protected]  Geef uw voorkeursdatum en voorkeurstijdstip door en u ontvangt uw persoonlijke toegangspas per post.

 


Ford start Europese productie van EcoSport SUV in Roemenië

·         Productie van nieuwe Ford EcoSport SUV start in het Roemeense Craiova om te voldoen aan toenemende vraag naar compacte SUV's,

·         Ford investeert maximaal € 200 miljoen in Craiova voor de bouw van de EcoSport; sinds 2008 heeft Ford al meer dan € 1 miljard geïnvesteerd in Craiova

·         Productie van nieuwe EcoSport zorgt voor 1.700 nieuwe banen in de hoogwaardige Roemeense fabriek, waar aan het einde van het jaar 3.900 mensen zullen werken; de in Craiova gemaakte EcoSport wordt verkocht in 56 markten verspreid over vier continenten

·         Vernieuwde Ford EcoSport is voorzien van een stijlvoller interieur, een krachtige en zuinige 1.0 EcoBoost motor en is verkrijgbaar in sportieve ST-Line-uitvoeringFord Dealer Jos Bogman Wint Prestigieuze

Ford Chairman’s Award

 

Ford Nederland heeft recent de prestigieuze Ford Chairman’s Award uitgereikt aan de allerbeste Ford dealers in Nederland op het gebied van klantentevredenheid. Ford dealer Jos Bogman uit Beek kwalificeerde zich gemeten over geheel 2016 bij de absolute top in deze competitie en mocht op afgelopen week de felbegeerde Ford Chairman’s Award in ontvangst nemen.


 

Ford Vip Event Jos Bogman Maastricht


Maastricht – Speciaal voor onze klanten wordt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september het Ford Vip Event op onze vestiging in Maastricht georganiseerd. Wij trakteren op een hapje en een drankje en ondertussen voelt u zich een VIP in onze showroom.

Alleen op deze dagen bieden wij € 250,- extra inruilpremie op onze nieuwe Ford voorraadmodellen, bovenop alle landelijke aanbiedingen! Daarbij ontavngt u een extra hoge inruilprijs voor uw huidige auto.

Benut uw exclusieve VIP-privilege en meld u aan via mail: [email protected]  Geef uw voorkeursdatum en voorkeurstijdstip door en u ontvangt uw persoonlijke toegangspas per post.

 

  

 

 

Ford Family Day


Beek, 28 augustus – Op 3 september organiseert Ford Nederland de Ford Family Day wederom op het buitenterrein van het Nationaal Museum in Soest. Tijdens de Ford Family Day is er veel leuks te beleven! Het thema dit jaar is de nieuwe Ford Fiesta. Uiteraard kan er tijdens de Ford Family Day ook met de Fietsa worden proefgereden.

Daarnaast is het dit jaar mogelijk om onder begeleiding auto's bij een straaljager te fotograferen. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht en de toegang is gratis.

De Ford Family Day is op 3 september gratis te bezoeken van 11:00 tot 16:00uur.

 

   

   

 

 

Team Sky rijdt met Ford Focus RS in Tour de France


Dusseldorf, 1 juli 2017 – Komende zaterdag 1 juli start de Tour de France! Hij start dit jaar in Düsseldorf. Team Sky rijd zoals altijd weer met de auto's van Ford, dit jaar heeft het team zelfs de zeer sportieve Ford Focus RS bij zich! Aan de auto's zal het dus niet liggen!

 


 

Het wachten word beloond!


JOS BOGMAN BEEK, Heerlen en maastricht, 27 juni 2017 – De nieuwe generatie Ford Fiesta is geariveerd in onze showrooms in Beek, Heerlen en Maastricht! Kom snel eens langs om deze prachtige auto te aanschouwen! 


De winnaar van de kleurplaten actie is bekend!


BEEK, 23 juni 2017 – We willen iedereen die deel heeft genomen aan kleurplaten actie bedanken voor het insturen van de schitterende ingestuurde kleurplaten. Er zijn vele mooie creaties binnen gekomen, maar uiteindelijk kan er maar 1 winnaar zijn. Isa Brandts jouw tekening heeft gewonnen! Gefeliciteerd, jij mag met je hele familie naar het GaiaZOO!

 

 

 Daverende Demo Dagen bij FordStore Jos Bogman Beek! 


Fordstore Jos bogman beek, 19 t/m 21 mei 2017 –  Kom van 19 t/m 21 mei naar FordStore Jos Bogman in

beek en profiteer van daverend veel voordeel tijdens de Daverende Demo Dagen! Luxe uitgeruste demonstratiemodellen voor een extra scherpe prijs! Kortingen tot al €10.000,- 

De openingstijden zijn als volgt: Vrijdag 19 mei, 09:00 - 18:00 uur, zaterdg 20 mei, 09:00 - 17:00 uur en zondag 21 mei, 11:00 - 17:00 uurFord Fiesta bestverkochte auto in Europa! 


Ford, 11 mei 2017 –  Ford Fiesta is bestverkochte auto in Europa, volgens Ford-analyse van branchegegevens;


- In maart 2017 zijn 47.000 Ford Fiesta's verkocht

- Ford heeft in maart 199.900 auto's verkocht, 14 procent meer dan het jaar ervoor, en is nu het op één na bestverkochte automerk in Europa

- Fiesta ST-Line met 1.0 EcoBoost motor in Nederland meest gekozen uitvoering

- Technologisch geavanceerde nieuwe Ford Fiesta is nu al te bestellen en vanaf juli te bewonderen bij de Nederlandse Ford dealers

 

De Ford Fiesta was afgelopen maand de bestverkochte auto in Europa. In maart kochten 47.000 klanten een Ford Fiesta, een stijging van 12 procent ten opzichte van het jaar ervoor*, waardoor de Fiesta de Volkswagen Golf heeft ingehaald als bestverkochte personenauto. Vandaag Jos Bogman bij de Makro in Nuth!


Makro Nuth, 25 april 2017 –  Kom vandaag langs bij de Makro Nuth, om onze SUV Road Show te bekijken! U kunt hier kennis maken met de Ford Ecosport, Kuga en de Edge! We zullen tot 17:00 aanwezig zijn, komt u ook een kijkje nemen? De koffie staat al klaar!

  Win actie Ford Fiesta ST!


Jos bogman 24 april 2017 –  Vandaag heeft de gelukkige prijswinnaar van onze Facebook actie een dag mogen rijden in de Ford Fiesta ST! Mevrouw Jetten nogmaals gefeliciteerd en we hopen natuurlijk dat je een leuke dag gehad hebt met de auto! 

Wilt u ook kans maken op leuke prijzen? Volg dan Jos Bogman op Facebook en maak ook kans!   De Ford SUV Road Show !


Makro Nuth, 25 april 2017 –  Ford Nederland stelt graag de SUV-familie persoonlijk voor. Gedurende de komende weken trekken we met de EcoSport, de nieuwe Kuga en de Edge door het land om het publiek kennis te laten maken met de deze modellen.


Op dinsdag 25 april a.s. doet de SUV Roadshow in samenwerking met Ford Jos Bogman de Makro in Nuth aan. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur staan wij met onze informatiestand en een lekker kopje Nespresso, of thee voor u klaar bij de Makro in Nuth. 

 


 Win actie @Ford magazines!


Jos Bogman Beek, 20 april 2017 –  Vandaag kwam de gelukkige winnaar van de @Ford magazines de collectie boekjes ophalen! Wij wensen meneer Aukens heel veel lees plezier toe! Wilt u ook kans maken op leuke prijzen? Volg dan Jos Bogman op Facebook om op de hoogte te blijven van zowel het laatste nieuws als win acties! 

 


 

 


 

Paas actie verlengd T/M 22 april!


Jos Bogman,Beek,heerlen & maastricht, 19 april 2017 – .Wegens ongekend succes van onze paasshow kan het zijn dat wij u afgelopen zaterdag of maandag in onze showroom niet te woord hebben kunnen staan. Maar liefst 38 kopers mochten wij op deze 2 dagen feliciteren met de aankoop van hun nieuwe of gebruikte auto.


En in die drukte hebben wij niet de aandacht aan iedereen kunnen geven, daarom trekken wij onze paasacties nog door tot en met zaterdag 22 april a.s.


U bent van harte welkom in een van onze showrooms!

 

 


 

 


 

 

Tweede paasdag geopend!


Jos Bogman: Beek, heerlen & Maastricht, 17 april 2017 – Maandag 17 april, Tweede Paasdag, zijn onze showrooms geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Uiteraard bent u van harte welkom, de koffie staat klaar!

 


Lees volledig bericht

 


 

De nieuwe generatie Ford Fiesta: leverbaar vanaf € 14.995 inlc. € 750 aankooppremie!


Geneve, 3 april 2017 – Begin maart stond de nieuwe generatie Ford Fiesta in de spotlights op de Autoshow van Genève. Aansluitend op het mondiale showdebuut maakt Ford nu de Nederlandse prijzen van de nieuwe Fiesta bekend. Met een prijs vanaf € 14.995 inclusief € 750 aankooppremie staat de nieuwe Ford Fiesta vanaf juli in de showroom van de Nederlandse Ford-dealers.

 


Lees volledig bericht

 


 

Londen test nieuwe 'plug-in' hybride bestelauto's die kunnen bijdragen aan schonere lucht


AMSTERDAM, 25 januari 2017 – Ford lanceert een miljoenenproject dat een bijdrage moet leveren aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in Londen. Ford versnelt hiermee het plan om met 13 nieuwe globale modellen in de komende vijf jaar toonaangevend te worden op het gebied van geëlektrificeerde auto's.


Lees volledig bericht

 


De beste Ford Focus ooit, nu ook als lease edition

 

Amsterdam, 12 januari 2017 - De meest verfijnde, efficiënte en technologisch geavanceerde Focus ooit is er nu ook in een nieuwe Focus Lease Edition uitvoering voor leaserijders. Hij is er naar wens met een geavanceerde benzine- of dieselmotor die zorgt voor een evenwichtige combinatie van vermogen en zuinige prestaties. En door een volledig opgewaardeerd interieur en een meer dan gemiddeld grote binnenruimte is dit de meest verfijnde en tegelijkertijd meest functionele Focus ooit.