Sittard: 046 – 4375353
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij

Een leven lang in het teken van Ford

Klussen en sleutelen aan auto's was zijn lust en zijn leven. Jos Bogman is het voorbeeld van een gedreven persoonlijkheid die van zijn hobby zijn werk gemaakt heeft, want ondernemen zit hem in het bloed. Na in de jaren zestig in zijn vrije tijd een eigen transportbedrijfje te hebben gerund, begon hij in de zeventiger jaren een doe-het-zelf garage in Elsloo. Van hieruit startte de verkoop van zijn eerste Fords. 


Nadat de onderneming eerder al verhuisd was naar Beek werd Automobielbedrijf Jos Bogman in 1978 officieel Ford-dealer. Na uitbreiding in 1987 in de Oostelijke Mijnstreek en overnames van Charles Feijts Auto's in 1991 en Automobielbedrijf Lautenslager in 2000 breidde Jos zijn netwerk als toonaangevend autobedrijf in Zuid-Limburg uit tot de huidige drie vestigingen in Beek, Maastricht en Heerlen. Waarmee Jos Bogman de grootste Ford dealer in Limburg is geworden.


Na maanden van onderhandelen was het uiteindelijk zover dat Jos Bogman afscheid heeft moeten nemen van zijn familiebedrijf, waarvan hij meer dan 40 jaar het boegbeeld was. Per 1 september 2018 heeft de Hekkert Autogroep het stokje overgenomen. "De naam Automobielbedrijf Jos Bogman is inmiddels een begrip in de wijde omtrek gebleken en zal derhalve aangehouden worden. Klanten kunnen dezelfde service en kwaliteit van Automobielbedrijf Jos Bogman verwachten, zoals ze die van ons gewend waren. Ik ben ervan overtuigd dat de klantentevredenheid en continuiteit van dit mooie bedrijf gewaarborgd blijft", aldus de heer Jos Bogman..


josbogman