Sittard: 046 – 4375353
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij

 De Ford Puma


 

 

 Titanium 1.0 EcoBoost Hybrid

 VANAF: €26.900,-

 PRIVATE LEASE   VANAF: €399,-

 

 

Ford Puma Blauw voorkant | Jos Bogman

Ford Puma Grijs | Jos BogmanFord Puma Achterbak | Jos BogmanFord Puma Dashboard | Jos Bogman

Ford Puma Blauw Zijkant | Jos Bogman

Ontdek de nieuwe Ford Puma

 

Een bekende naam in een nieuw jasje. De nieuwe Ford Puma combineert een sportief voorkomen met de voordelen van een compacte SUV. Hoewel de aflopende daklijn en de zwarte accenten doen denken aan de Puma van weleer, heeft de nieuwe Puma een hele eigen identiteit. Verhoogde bodemvrijheid, grotere spoorbreedte en sportief gevormde bumpers geven de Puma een stoer voorkomen, zonder in te leveren op praktische inzetbaarheid. Met 456 liter bagageruimte is hij de ruimste in zijn klasse.

 

Ford Puma motorenaanbod

 

Naast een nieuw uiterlijk is de nieuwe Ford Puma te voorzien van tal van motoren met de laatste stand van techniek. Zo kunt u kiezen uit een aantal Ecoboost benzinemotoren met hybride ondersteuning. Deze Mild-Hybrid technologie zorgt ervoor dat de Puma met een relatief bescheiden motorinhoud tot indrukwekkende prestaties in staat is. Bijkomende voordeel is dat u niet inlevert op prestaties maar wel op brandstofverbruik, het beste van 2 werelden.

 

Ford Mild Hybrid

 

De hybride technologie van Ford bestaat uit een elektromotor die de efficiency van uw Puma verbeterd. De elektromotor ondersteunt de benzine motor wanneer nodig en helpt zo uw actieradius te vergroten en uw uitstoot te verkleinen. Opladen is met dit systeem niet nodig, het accupakket wordt tijdens het rijden opgeladen door gebruik te maken van teruggewonnen remenergie.

 

Technologie voor een optimale rijervaring

 

Gemak dient de mens. Om te zorgen dat u altijd met een goed gevoel onderweg bent beschikt de nieuwe Puma een tal van innovatieve systemen die de reis comfortabeler en veiliger maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende rijmodi zodat u onder alle omstandigheden uit de voeten kunt. Adaptieve Cruise Control houdt afstand en werkt samen met verschillende systemen om de weg voor u in de gaten te houden en u te waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Naast de veiligheid is de Ford Puma er ook voor alledaags comfort. Zo helpt Ford KeyFree de auto te openen zonder dat hier de sleutel voor nodig is. Mocht u uw handen vol hebben kan met een simpele voetbeweging de achterklep geopend worden. Met hulp van de parkeercamera wordt zelfs de kleinste parkeerplek voor u geen probleem. Mocht u dit niet zien zitten kunt u de Puma altijd volledig zelf laten inparkeren.