Sittard: 046 – 4375353
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij
fordpassbanner

Perfecte verbinding tussen auto en eigenaar: de FordPass app

• Ford-rijders zijn altijd verbonden met hun Ford, waar ze ook zijn • Files vermijden real-time traffic • Smartphone als afstandsbediening: open en sluit deuren of start de auto • Wifi-hotspot: online tijdens elke tripFord lanceert FordPass. Daarmee zijn Ford-rijders via een app altijd verbonden met hun connected auto. En dat opent een wereld aan mogelijkheden. FordPass maakt het mogelijk om files te vermijden, in de auto online te zijn, de auto op afstand te bedienen en onderhoud slim te plannen.
FordPass Connect

Internet onderweg

FordPass is er voor alle Ford-modellen met een FordPass Connect-modem*. FordPass maakt het tijdens een rit voor alle inzittenden mogelijk om gebruik te maken van internet. Smartphones en tablets zijn eenvoudig te verbinden dankzij de Wifi-hotspot in de auto. Deze is de eerste drie maanden (max. 3 GB) gratis. Daarna kiezen gebruikers via Vodafone zelf een databundel. Er zijn mogelijkheden per dag, week of jaar.

Afstandsbediening

Met FordPass wordt de smartphone de afstandsbediening van de auto. Zo zijn de connected modellen met modem via de app te openen en af te sluiten. Ook kunnen anderen (eenmalig) toegang krijgen tot de auto, bijvoorbeeld voor het afleveren van een pakketje. Daarnaast zijn de connected modellen met automatische transmissie op afstand te starten. Zo wordt het mogelijk om in de winter in een ijsvrije en warme auto te stappen en in de zomer in een voorgekoelde. Bij deze functies blijven de deuren altijd vergrendeld. Bovendien is wegrijden zonder sleutel niet mogelijk. 

Altijd dichtbij

FordPass houdt connected modellen altijd in de gaten. Het geeft indien nodig meldingen over onder meer het brandstof- en oliepeil. En als er een probleem dreigt te ontstaan, geeft FordPass advies over wat te doen – voorkomen is beter dan genezen. 

FordPass app

Gemak voor onderweg

Ook Ford-rijders zonder een connected auto kunnen genieten van de FordPass app. Zo geeft FordPass toegang tot vele handige functies. Via de app zijn routes vooraf te plannen én te delen. Tijdens de reis maakt het navigatiesysteem gebruik van Live Traffic** verkeersinformatie. De route wordt continu aangepast aan de actuele verkeerssituatie. Zo helpt FordPass bij het vermijden van files. Bovendien bespaart FordPass tijd doordat de app snel de dichtstbijzijnde tankstations en meest voordelige en parkeerplekken weet te vinden.