FordStore Jos Bogman
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij

Reviews

Ford Bogman Maastricht

Maastricht
April 18, 2017

wat betreft de service van Ford Bogman Maastricht. Hier ben je niet alleen klant maar als je binnen komt bij Bogman Maastricht hoor je gelijk bij de familie, in een woord super. Het personeel van de verkoop tot de balie en de garage geven je hier een warm huiselijk gevoel. Ik ga vaak even binnen ook al hoef ik niet voor mijn auto daar te zijn, want als je de auto zijn beurten laat geven bij Bogman dan zal je zelden een mankement hebben. Dus voor mij en vele vrienden in mijn artiesten wereld zijn wij bijzonder tevreden over Ford Bogman in Maastricht. Zeker verdiend dhr Rick Janken een dike 10. Een geweldige leider van dit bedrijf. Met vriendelijke groeten Frans Theunisz

Aanschaf gebruikte auto

Maastricht
January 24, 2017

Ik had bij een andere merkdealer een Ford Kuga zien staan die ik graag wilde aanschaffen. Bij de bedrijfsleider van Ford Bogman Maastricht heb ik toen kenbaar gemaakt dat ik deze auto via hem wilde kopen, met garantie én tegen de onderhandelde prijs waar ik de auto bij de concurrent voor kon krijgen. De bedrijfsleider heeft er zich persoonlijk voor ingezet om deze auto bij het andere bedrijf in te kopen en zodoende mij de auto, met garantie, extra velgen én tegen de goede prijs te verkopen. Ik was al een tevreden klant van deze garage, maar dit vindt ik echt een super service en een knap staaltje van klantgericht werken... Chapeau !

Klant Getuigschrift

December 26, 2016

Een verkoper die op een rustige , nette manier de klant bediend. Neemt de tijd en toont respect voor de klant. Neemt alle tijd om uitleg te geven over de manier waarop je de auto moet gebruiken.

Aanschaf nieuwe auto

Landgraaf
December 21, 2016

Vandaag alweer een nieuwe focus gekocht, na de eerste offerte qua inruil en opties van de nieuwe auto anderhalve week geleden, vandaag met de verkoper na 2 aanpassingen zonder gezeur of moeilijk doen in mijn voordeel auto gekocht. super blij met bogman heerlen

Service

Maastricht
October 5, 2016

Ervaringen met bedrijf goed. Met Ford Nederland niet goed wegens nalatig omgaan met verstuivers problematiek Ford Transit.