FordStore Jos Bogman
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij

Nieuws en evenementen

 

Ford Vip Event Jos Bogman Maastricht


Maastricht – Speciaal voor onze klanten wordt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september het Ford Vip Event op onze vestiging in Maastricht georganiseerd. Wij trakteren op een hapje en een drankje en ondertussen voelt u zich een VIP in onze showroom.

Alleen op deze dagen bieden wij € 250,- extra inruilpremie op onze nieuwe Ford voorraadmodellen, bovenop alle landelijke aanbiedingen! Daarbij ontavngt u een extra hoge inruilprijs voor uw huidige auto.

Benut uw exclusieve VIP-privilege en meld u aan via mail: jolandaduijsens@bogman.nl  Geef uw voorkeursdatum en voorkeurstijdstip door en u ontvangt uw persoonlijke toegangspas per post.

 

  

 

 

Ford Family Day


Beek, 28 augustus – Op 3 september organiseert Ford Nederland de Ford Family Day wederom op het buitenterrein van het Nationaal Museum in Soest. Tijdens de Ford Family Day is er veel leuks te beleven! Het thema dit jaar is de nieuwe Ford Fiesta. Uiteraard kan er tijdens de Ford Family Day ook met de Fietsa worden proefgereden.

Daarnaast is het dit jaar mogelijk om onder begeleiding auto's bij een straaljager te fotograferen. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht en de toegang is gratis.

De Ford Family Day is op 3 september gratis te bezoeken van 11:00 tot 16:00uur.

 

   

   

 

 

Team Sky rijdt met Ford Focus RS in Tour de France


Dusseldorf, 1 juli 2017 – Komende zaterdag 1 juli start de Tour de France! Hij start dit jaar in Düsseldorf. Team Sky rijd zoals altijd weer met de auto's van Ford, dit jaar heeft het team zelfs de zeer sportieve Ford Focus RS bij zich! Aan de auto's zal het dus niet liggen!

 

 

Het wachten word beloond!


JOS BOGMAN BEEK, Heerlen en maastricht, 27 juni 2017 – De nieuwe generatie Ford Fiesta is geariveerd in onze showrooms in Beek, Heerlen en Maastricht! Kom snel eens langs om deze prachtige auto te aanschouwen! 

De winnaar van de kleurplaten actie is bekend!


BEEK, 23 juni 2017 – We willen iedereen die deel heeft genomen aan kleurplaten actie bedanken voor het insturen van de schitterende ingestuurde kleurplaten. Er zijn vele mooie creaties binnen gekomen, maar uiteindelijk kan er maar 1 winnaar zijn. Isa Brandts jouw tekening heeft gewonnen! Gefeliciteerd, jij mag met je hele familie naar het GaiaZOO!

 

 

 


Daverende Demo Dagen bij FordStore Jos Bogman Beek! 


Fordstore Jos bogman beek, 19 t/m 21 mei 2017 –  Kom van 19 t/m 21 mei naar FordStore Jos Bogman in

beek en profiteer van daverend veel voordeel tijdens de Daverende Demo Dagen! Luxe uitgeruste demonstratiemodellen voor een extra scherpe prijs! Kortingen tot al €10.000,- 

De openingstijden zijn als volgt: Vrijdag 19 mei, 09:00 - 18:00 uur, zaterdg 20 mei, 09:00 - 17:00 uur en zondag 21 mei, 11:00 - 17:00 uur


Ford Fiesta bestverkochte auto in Europa! 


Ford, 11 mei 2017 –  Ford Fiesta is bestverkochte auto in Europa, volgens Ford-analyse van branchegegevens;


- In maart 2017 zijn 47.000 Ford Fiesta's verkocht

- Ford heeft in maart 199.900 auto's verkocht, 14 procent meer dan het jaar ervoor, en is nu het op één na bestverkochte automerk in Europa

- Fiesta ST-Line met 1.0 EcoBoost motor in Nederland meest gekozen uitvoering

- Technologisch geavanceerde nieuwe Ford Fiesta is nu al te bestellen en vanaf juli te bewonderen bij de Nederlandse Ford dealers

 

De Ford Fiesta was afgelopen maand de bestverkochte auto in Europa. In maart kochten 47.000 klanten een Ford Fiesta, een stijging van 12 procent ten opzichte van het jaar ervoor*, waardoor de Fiesta de Volkswagen Golf heeft ingehaald als bestverkochte personenauto. 


Vandaag Jos Bogman bij de Makro in Nuth!


Makro Nuth, 25 april 2017 –  Kom vandaag langs bij de Makro Nuth, om onze SUV Road Show te bekijken! U kunt hier kennis maken met de Ford Ecosport, Kuga en de Edge! We zullen tot 17:00 aanwezig zijn, komt u ook een kijkje nemen? De koffie staat al klaar!

 


 Win actie Ford Fiesta ST!


Jos bogman 24 april 2017 –  Vandaag heeft de gelukkige prijswinnaar van onze Facebook actie een dag mogen rijden in de Ford Fiesta ST! Mevrouw Jetten nogmaals gefeliciteerd en we hopen natuurlijk dat je een leuke dag gehad hebt met de auto! 

Wilt u ook kans maken op leuke prijzen? Volg dan Jos Bogman op Facebook en maak ook kans!  


 De Ford SUV Road Show !


Makro Nuth, 25 april 2017 –  Ford Nederland stelt graag de SUV-familie persoonlijk voor. Gedurende de komende weken trekken we met de EcoSport, de nieuwe Kuga en de Edge door het land om het publiek kennis te laten maken met de deze modellen.


Op dinsdag 25 april a.s. doet de SUV Roadshow in samenwerking met Ford Jos Bogman de Makro in Nuth aan. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur staan wij met onze informatiestand en een lekker kopje Nespresso, of thee voor u klaar bij de Makro in Nuth. 

 

 Win actie @Ford magazines!


Jos Bogman Beek, 20 april 2017 –  Vandaag kwam de gelukkige winnaar van de @Ford magazines de collectie boekjes ophalen! Wij wensen meneer Aukens heel veel lees plezier toe! Wilt u ook kans maken op leuke prijzen? Volg dan Jos Bogman op Facebook om op de hoogte te blijven van zowel het laatste nieuws als win acties! 

 


 

 

 

Paas actie verlengd T/M 22 april!


Jos Bogman,Beek,heerlen & maastricht, 19 april 2017 – .Wegens ongekend succes van onze paasshow kan het zijn dat wij u afgelopen zaterdag of maandag in onze showroom niet te woord hebben kunnen staan. Maar liefst 38 kopers mochten wij op deze 2 dagen feliciteren met de aankoop van hun nieuwe of gebruikte auto.


En in die drukte hebben wij niet de aandacht aan iedereen kunnen geven, daarom trekken wij onze paasacties nog door tot en met zaterdag 22 april a.s.


U bent van harte welkom in een van onze showrooms!

 

 


 

 

 

 

Tweede paasdag geopend!


Jos Bogman: Beek, heerlen & Maastricht, 17 april 2017 – Maandag 17 april, Tweede Paasdag, zijn onze showrooms geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Uiteraard bent u van harte welkom, de koffie staat klaar!

 


Lees volledig bericht

 

 

De nieuwe generatie Ford Fiesta: leverbaar vanaf € 14.995 inlc. € 750 aankooppremie!


Geneve, 3 april 2017 – Begin maart stond de nieuwe generatie Ford Fiesta in de spotlights op de Autoshow van Genève. Aansluitend op het mondiale showdebuut maakt Ford nu de Nederlandse prijzen van de nieuwe Fiesta bekend. Met een prijs vanaf € 14.995 inclusief € 750 aankooppremie staat de nieuwe Ford Fiesta vanaf juli in de showroom van de Nederlandse Ford-dealers.

 


Lees volledig bericht

 

 

Londen test nieuwe 'plug-in' hybride bestelauto's die kunnen bijdragen aan schonere lucht


AMSTERDAM, 25 januari 2017 – Ford lanceert een miljoenenproject dat een bijdrage moet leveren aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in Londen. Ford versnelt hiermee het plan om met 13 nieuwe globale modellen in de komende vijf jaar toonaangevend te worden op het gebied van geëlektrificeerde auto's.


Lees volledig bericht

 

De beste Ford Focus ooit, nu ook als lease edition

 

Amsterdam, 12 januari 2017 - De meest verfijnde, efficiënte en technologisch geavanceerde Focus ooit is er nu ook in een nieuwe Focus Lease Edition uitvoering voor leaserijders. Hij is er naar wens met een geavanceerde benzine- of dieselmotor die zorgt voor een evenwichtige combinatie van vermogen en zuinige prestaties. En door een volledig opgewaardeerd interieur en een meer dan gemiddeld grote binnenruimte is dit de meest verfijnde en tegelijkertijd meest functionele Focus ooit.