FordStore Jos Bogman
Maastricht: 043 – 3616666
Heerlen: 045 – 5232030
Dichtbij

De nieuwe Ford Fiesta

DE NIEUWE FORD FIESTA vanaf € 14.995,- 

(inclusief € 750,- aankooppremie)

 

Een ultramodern design en veel personaliserings opties, zodat uw auto helemaal bij uw wensen past.

Met geavanceerdere technieken en onmisbare eigenschappen.

En een opwindende rijprestatie die een grote glimlach op uw gezicht tovert.

De nieuwe Ford Fiesta is helemaal opnieuw uitgevonden.

Ervaar hoe slim het ontwerp is.

En ontdek dat deze auto meer biedt dan u op het eerste gezicht denkt.

Rustgevend en verfrissend. Onmisbaar en intelligent.

Als slimme technologieën bij u thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in uw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om uw leven makkelijker te maken, met B&O PLAY om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Bent u er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die u zich maar kunt wensen.

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiency.


Waarom zou u moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiency? In de nieuwe Ford Fiesta krijgt u het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor hebt u de 5-voudige winnaar te pakken van de "Best Engine Under 1.0-litre" uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Auto-Start-Stop helpt u om brandstof te besparen, elke keer dat u voor het stoplicht staat. En zijn rijdynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te 

Kijk, dat is slim!

 

 

Technologie moet altijd een doel dienen. Als u uw nieuwe Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition … Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat u zich afvraagt hoe u ooit zonder hebt gekund.

Uw veiligheid en zekerheid zijn een prioriteit!

 

 

De nieuwe Ford Fiesta zit boordevol geavanceerde technieken die u, uw passagiers en uw auto beschermen bij een ongeval. Belangrijke functies zijn onder andere Active City Stop, Door Edge Protectors en SYNC 3 met Emergency Assistance. En zo zijn er nog veel meer systemen; sommige helpen zelfs om ongevallen te voorkomen.